Stobbenfrees Service: Efficiënt, Veilig en Betaalbaar

Heeft u last van een hinderlijke boomstronk in uw tuin of op uw erf? Dan is stobbenfrezen de ideale oplossing! Bij ons verwijderen we snel en efficiënt alle soorten boomstronken zonder het omliggende terrein te beschadigen. Onze stobbenfrees maalt de stronk volledig weg, zodat u de grond weer naar wens kunt gebruiken voor bijvoorbeeld heraanplant, bestrating of gazon. Onze machine kan wortels en boomstronken frezen van 60cm boven het maaiveld en tot 23,5cm onder het maaiveld.

Waarom kiezen voor stobbenfrezen?

  • Grondbesparend: In tegenstelling tot het volledig uitgraven van de stronk, blijft de rest van uw tuin of erf intact. Dit voorkomt onnodige herstelwerkzaamheden.
  • Efficiënt en snel: Onze stobbenfrees is krachtig en zorgen ervoor dat uw boomstronk in korte tijd volledig verwijderd is.
  • Veilig en duurzaam: Frezen is een veilige methode die bovendien beter is voor het milieu, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van chemicaliën.

Prijzen
De gemiddelde kosten voor het frezen van een boomstronk bedragen €75,-, afhankelijk van de grootte en de diepte van de stronk. De machine kan zich gemakkelijk verplaatsen, wel moet de doorgangsbreedte minimaal 80 cm zijn.

Heeft u last van een boomstronk? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en geniet snel weer van een boomstronkvrije tuin!